Az első közösségi tőzsdefórum

A www.stocklandyard.hu - első közösségi tőzsde portál - aktív fórumáról érdekes statisztikai adatok és információk közlésére szolgáló blog.

Látogatók

2011.11.02. 22:22 Stocklandyard

Egy ideális tőzsdefórum tulajdonságai

Mindegyik fórumnak az a célja, hogy olyan hasznos információk gyűjtőhelye legyen, amely segítheti a kezdőnek a tájékozódást, hírek megértését, de közben szakmai beszélgetéseket is folytathassunk. Egy ilyen online tér megalkotása és biztosítása minden oldal tulajdonosnak nagy kihívás.

Magyarországon a piacvezető oldal - a portfolio.hu - fóruma a legnépszerűbb, azonban számos probléma merült fel vele az idők során. Az egyik legfontosabb tulajdonság, ami kialakul e közösségről, az maga a stílus. ha az nincs, akkor a kialakult tömeg rohamosan haladni fog az összeomlás felé. Minden admiszintrátor számára a minőség megőrzése és fenntartása legyen az elsődleges cél. Ne felejtsük el, hogy csak a lejtőn lehet felgyorsulni.

Ezt követően a stocklandyard.hu fóruma a legnépszerűbb, ahol az egyensúly egyelőre egészséges képet mutat. Kellően aktív a közösség és pörgős a fórum, azonban nem veszik el az olvasó és a látogató a kommentekben. Nagyon nagy érték, ha egy ilyen kialakult közösségben megvan az öntisztulás folyamata. Erre is fontos odafigyelni. és megfelelően értékelni ezt a plusz. Ezen tulajdonságai mellett még a szakmai színvonal is megfelelően magas, így mindenki megtalálja számítását.

Ezeken kívül még megemlíthető:

tozsdeforum.hu, chartcenter.hu, forum.tozsde.hu portálokat.

Szólj hozzá!

Címkék: fórum vélemény tanácsadás én gazdaság online részvény otp tőzsde deviza forex kihívás spekuláció tőzsdefórum reklám hatékonyság


A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdeforum.blog.hu/api/trackback/id/tr573348970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása